Mijn huisstijl ontwikkeld samen met DeStudio (SintLucas)

Wat ik het liefste doe is ontwerpen vanuit de wens van de vrager/klant. Ik ben geen kunstenaar die een eigen idee wil uitwerken. Een ontwerp helemaal naar wens maken vind ik het allerleukste om te doen. Ik wil graag gepersonaliseerde producten maken. Een Custom Made Design. Met een tikkeltje humor toegevoegd kwam ik uit op de naam: CustomMaud

Huisstijl

Een naam is niet genoeg. Ik wil een bepaalde uitstraling naar buiten brengen. En één van de dingen die daarbij helpen is een huisstijl. Dit heb ik in samenwerking met ‘DeStudio’ van SintLucas ontwikkeld.

Een goede huisstijl maakt je herkenbaar

De Studio

Studenten van SintLucas hebben de mogelijkheid om hun stage bij DeStudio te doen. Bedrijven kunnen via DeStudio een opdracht uitzetten en dit door de studenten laten uitvoeren.

Dit heb ik ook gedaan. Vier studenten (Jay, Jenny en Julia) zijn voor mij aan de slag gegaan om een logo met een bijpassende huisstijl te ontwerpen.

Custom_Maud-logo
Custom_Maud-visitekaartje
Uitstraling die bij mij past

De input die ik heb meegegeven om tot de juiste uitstraling voor mijn huisstijl te komen waren:

  • Eenvoud
  • Fris
  • Humor
  • Vertrouwen
  • Kwaliteit

Dit zijn kernwaarden die ik belangrijk vind en ik ook wil uitstralen.

De huisstijl past perfect bij mij omdat het rust en vertrouwen uitstraalt met een beetje pit en humor.

Rustige basiskleuren met een felrood logo.

Ik ben er helemaal tevreden mee!