ShowUp 2022 - Tradeshow for Home & Gift

Voor de eerste keer op een beurs staan. Wat een leerzame ervaring!

3 + 4 april 2022

Waarom ben ik op de ShowUp beurs gaan staan? 

Ik had twee doelen voor deze beurs:

Ik wilde mezelf (CutsomMaud) zichtbaar te maken als ontwerper.
En ik wilde onderzoeken wie geïnteresseerd is in de karaf en daar de gegevens van verzamelen.

Een beurs met heel veel leuke grote merken!

Dan sta je daar tussen al die grote merken die al heel veel te presenteren en te verkopen hebben. Ik stond met mijn design karaf Château D’eau op een plek bij de UPcoming stands. Hier staan startende bedrijven met vernieuwde ideeën. Bijna iedereen op de beurs staat er om te verkopen. Het publiek is dan ook vooral geïnteresseerd in hoeveel iets kost. Omdat ik nog in de beginfase zit was dit niet mijn hoofddoel. Maar daarom juist ook heel leerzaam om te horen wat de reacties waren van de bezoekers.

ShowUp2022-CustomMaud-maud van deursen-karaf
ShowUp2022-CustomMaud-maud van deursen
Hoe mijn stand er op de beurs uitzag

De dag voor de beurs ben ik de stand gaan opbouwen. Het leuke was dat a-booth (mijn vorige werkgever) the stands had gebouwd, dus ik kreeg gelijk hulp van mijn oud-collega!

ShowUp2022-CustomMaud-Karaf-opbouw-a-booth
ShowUp2022-CustomMaud-Karaf-opbouw
ShowUp2022-CustomMaud-Karaf-opbouw-opbouw
Wat heeft het opgeleverd?

 

Een hele boel! Wat een leuke en leerzame ervaring. Ik heb zo veel tips en adviezen gekregen waar ik wellicht iets mee kan gaan doen. Ik heb ook een aantal grote merken benaderd en gevraagd of ze geïnteresseerd zouden zijn om de karaf in hun lijn op te nemen. Voor sommigen is het een te specifiek product, maar ik heb ook merken gesproken die wellicht geïnteresseerd zijn! Ik ben benieuwd wat er uit gaat komen.

Als ontwerper ben ik in ieder geval ook zichtbaar geworden op deze manier. En ik heb gehoord dat een beurs niet direct effect heeft, maar waar je waarschijnlijk later wel nog wat aan gaat hebben. We zullen zien!

Showupbeurs-2022-maud-van-deursen-design-karaf
Showup2022-maud-van-deursen-design-karaf
ShowUpevent-2022-custommaud
ShowUpevent-2022-custommaud_afbouw